Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

«Κοντά στον Θρύλο!»


Το όνομα του Βάλτερ Γκαργκάνο είναι χωρίς αμφισβήτηση από τα πιο «hot» του φετινού καλοκαιριού στην Ουρουγουάη. Τα επιτεύγματα του 27χρονου μέσου της Νάπολι και σε επίπεδο Εθνικών ομάδων, όπου η «Σελέστε» αναδείχθηκε Κυπελλούχος Λατινικής Αμερικής για 15η φορά στην ιστορία της στα γήπεδα της Αργεντινής ήταν αδύνατο αν μην προσελκύσουν τα βλέμματα του Τύπου της χώρας όπου το ποδοσφαιρικό ταλέντο είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένο...
Ο «ντόρος» που έχει δημιουργηθεί γύρω από τον Γκαργκάνο με αφορμή την υπόθεση μεταγραφής του στον Θρύλο, έχουν κινητοποιήσει το ενδιαφέρον των συμπατριωτών του δημοσιογράφων.
Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα « uruguayalmundial.com» που φιλοξενεί ειδήσεις που αφορούν του παίκτες που αγωνίζονται στην Εθνική ομάδα της Ουρουγουάης φέρνει τον 27χρονο μέσο της Νάπολι προ των πυλών του Ολυμπιακού:
«Ο Ολυμπιακός φαίνεται να είναι πιο κοντά, ενώ και άλλοι Ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν το όνομα του παίκτη στις ατζέντες τους» ήταν το αρχικό σχόλιο της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, ενώ στο άρθρο φιλοξενούνται δηλώσεις του σκάουτερ  της Νάπολι Mάρκο Τζουνίνο ο οποίος αξιώνει περισσότερα από 6 εκατ. ευρώ για τη μεταγραφή του παίκτη. Επίσης τονίζεται η  πρόθεση των ιθυνόντων της ομάδας του ιταλικού Νότου να τον παραχωρήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου